Turtips, Skulsfjord-Kvaløyvågen

Vi startet ved stallen i Skulsfjord hvor vi fikk lov til å parkere hengeren. Deretter red vi på grusveien forbi paddockene til Skulsfjordhesten og til grinda som førte oss til utmarka. Rett innenfor grinda var det mange store dyr av typen Norsk Rødt Fe :) men de var som hestene fredelige og mest opptatt av gress. Turen gikk i hovedsak langs grusvei, noen steinete partier og et kort myrlendt parti på toppen før det gikk nedover til Kvaløyvågen. Strekningen er på i underkant av 5 km en vei, så det tar ikke mer enn ett par timer i behagelig tempo frem og tilbake.

http://youtu.be/c-QG_Rmn3bU

Hilsen Gøril & Skyggnir, Christin & Kolur.

Skyggnir, Gøril og Kolur

Skyggnir, Gøril og Kolur

Kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Turhesten. Bokmerk permalenken.

Arkiv

Aktiviteter

There are no upcoming events.

View Calendar

Finn oss på Facebook