Foreløbige resultater fra Avlsvisninga 2014

Sæfari

Sæfari fra Ørnhestar Foto: Linda Olsen Polatkan

Første dag av årets avlsvisning er over, og for Syrtla fra Selnes gikk det aldeles supert!! Hun høynet dommen sin fra årets visning i Tresfjord, og fikk 8,11 totalt. Krissa fra Hauger høynet sin dom fra 2012 til 7,85, Dimma fra Strandmoa høynet sin dom fra 2012 til 7,81. Femåringen Kolbra fra Leangen fikk også premiering, med 7,62 totalt. Da gjenstår oversiktsvisningen i morgen, det blir spennende å se om noen høyner dommen sin atter en gang!

Grunnet dårlig nettilgang på travbanen, kommer resultat fra unghestvisningen først på søndag.

Kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Avl. Bokmerk permalenken.

Arkiv

Aktiviteter

There are no upcoming events.

View Calendar

Finn oss på Facebook