Freyjakurs 20.-22. november

På dag 3, i solasomforsvantlys på Håkøya, Elisabeth og Kraftur.

På dag 3, i solasomforsvantlys på Håkøya, Elisabeth og Kraftur.

Som vanlig ble det ridekurs fredag til søndag med godt utbytte. Oddbjørn Skogvang, fersk eier av flotte Elling, reiste helt fra Lyngseidet til Håkøya for å delta på ridekurs. det er imponerende. Det startet med en forsinket rideinstruktør og deretter gikk det slag i slag. Enorme og relativt uventede mengder våt snø kom fredag og lørdag. Fusi var en engel og fikk lagt på snøsåler lørdag ettermiddag/kveld. Men inntil det ble gjort hadde vi problemer med platåskoene. Ellers skjedde saker og ting med traktoren som skulle brøyte banen, banelyset, bil som skulle frakte hester til kurs streika, en hest stakk av, en hest nektet å gå på henger og en stigbøyle var plutselig forsvunnet. Alle hadde imidlertid godt utbytte til tross for utfordringene. Nå skal vi bare ri og håndtere hestene slik vi har lært, og så møtes vi til ny kunnskap i 2016.

 

Bildet er fra dag 1, Freya og Thokki i sludd på Ramfjordstallen

Bildet er fra dag 1, Freya og Thokki i sludd på Ramfjordstallen

Tekst: Anne Hjortdal
Bilder: Rita Sæther

Kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Sport. Bokmerk permalenken.

Arkiv

Aktiviteter

There are no upcoming events.

View Calendar

Finn oss på Facebook