Nyttig informasjon om avlsvisninga på Ramfjordmoen 20.-21.8.16

HeraÅrets 2 avlsdommere vil bli Per Kolnes (NO) og William Flügge (DK). Fra NIHF kommer Nils Ole Gilde. Pr dd. planlegges det oppstart av veterinærkontroll og byggningsbedømmelse lørdag formiddag, med ridedommer på ettermiddagen, samt oversiktsvisning søndag formiddag. Unghestvisningen blir antagelig på lørdag 20.8. På sporti.no er det åpnet for påmelding til visningen,og de første hestene er allerede påmeldt.
For å dekke alle utgifter tilknyttet visningen, er det satt et krav på minimum 17 hester til fullbedømmelse. Endringer kan forekomme.

Visningshestene ankommer travanlegget søndag 14. på kvelden, ev mandag 15.8. Iben og Sigursteinn kommer til travbanen mandag ettermiddag. Man kan selv velge hvem man vil skal vise hesten sin, men vi i avlskomiteen vil anbefale å overlate det til visningsrytterne å bestemme, da disse har årelang erfaring og fort kjenner hvilke hester som passer best til hvem for å få ut maksimalt av hesten. På sporti er det åpnet for påmelding til visningsuken, og de første hestene er allerede påmeldt.

For å få alt under visningen til å gå som smurt, er vi avhengig av dugnadshjelp, Surprise!!
Tone Hansen er cafe-ansvarlig, men hun trenger kakebakere og hjelp i cafeen. Satser på selvbetjening når selve ridedommene er. Si fra til henne hva du ev kan bidra med.
Berit Hemmingsen vil være speaker, og holder styr på Blup, avstamning og ev tidligere avlsdommer mm.

For spørsmål, send epost til cecilie@vikingur.no eller ring 90051603.

Mvh avlskomiteen i Vikingur
Cecilie, Linda og Steini

Kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Avl. Bokmerk permalenken.

Arkiv

Aktiviteter

There are no upcoming events.

View Calendar

Finn oss på Facebook