Valgkomitéen ønsker dine forslag!

Vær hilset og godt nytt år alle medlemmer av Vikingur!

Det nærmer seg årsmøte og dermed den tida på året hvor vi velger representanter til å fylle de ulike vervene i klubben vår. I år er det følgende verv som er på valg og trenger nye representanter (eventuelt gjenvalg av nåværende representant):

Leder, kasserer, nestleder og leder av sportsutvalget, styremedlem 2 og leder av barn-/ungdom-/breddeutvalg (BUB), et medlem sportsutvalget, et medlem i avlsutvalget, et medlem i BUB, 1 revisor og en representant i Troms Rytterkrets.

Kan du tenke deg å fylle en av disse vervene de neste to årene? Eller har du et forslag til et Vikingur-medlem som ville egnet seg  godt? Vi i valgkomitéen ønsker forslag og tips fra medlemmene for å få gode og egnede kandidater til å stille til valg på de ulike postene!

Hvis du har forslag så ta kontakt med en av oss i valgkomitéen: Ragnhild Hellesnes (leder) (ragnhild.hellesnes@gmail.com, mobil 97137425), Anita Maurstad (anita.maurstad@uit.no) eller Rita Sæther (rita.Saether@havbruksstasjonen.no)

 

Med vennlig hilsen for valgkomitéen i Vikingur, Ragnhild Hellesnes

Kommentarer

Dette innlegget ble publisert i Styresaker. Bokmerk permalenken.

Arkiv

Aktiviteter

There are no upcoming events.

View Calendar

Finn oss på Facebook