Om oss

Hensikten med denne nettsiden er først og fremst å gi medlemmene informasjon om islandshestklubben Vikingurs aktiviteter. Klubben er underlagt Norsk Islandshestforening (NIHF) og hører til i Troms fylke. Nettsiden skal være en informasjonskanal for medlemmene. I tillegg ønsker vi at nettsiden skal bidra til at flere melder seg inn i klubben.

På slutten av 1970-tallet kom de første islandshestene til Troms fylke. Etter den tid har både antall medlemmer og islandshester økt. I dag har Vikingur over 100 hoved- og familiemedlemmer samt støttemedlemmer fordelt over hele fylket. Klubben bruker dyktige kursinstruktører og arrangerer flere kurs i løpet av året for barn/ungdom og voksne. Kursene er tilpasset de ulike nivåene fra nybegynnere til øvede. Vikingur arrangerer konkurranser, unghestutstilling, avlsvisning, rideturer med overnatting og medlemsmøter med aktuelle tema.

Vi ønsker alle islandshest-interesserte velkommen som medlem i Vikingur. Som medlem kan du delta i aktivitetene som Vikingur arrangerer. Du deltar i et sosialt fellesskap som er bygget omkring denne utfordrende, flotte, robuste, artige og fantastiske hesterasen. I tillegg får du tilsendt bladet Islandshest Forum fem ganger i året.

Lov for vikingur 2012

Mester Tølt 4-gang og sammenlagt Junior Dina (500x498)Dina og Taktur

Arkiv

Aktiviteter

There are no upcoming events.

View Calendar

Finn oss på Facebook