Om VIkingur


Om VikingurHensikten med denne nettsiden er først og fremst å gi medlemmene informasjon om islandshestklubben Vikingurs aktiviteter. Klubben er underlagt Norsk Islandshestforening (NIHF) og hører til i Troms fylke. Nettsiden skal være en informasjonskanal for medlemmene. I tillegg ønsker vi at nettsiden skal bidra til at flere melder seg inn i klubben.


På slutten av 1970-tallet kom de første islandshestene til Troms fylke. Etter den tid har både antall medlemmer og islandshester økt. I dag har Vikingur ca 100 hoved- og familiemedlemmer samt støttemedlemmer fordelt over hele fylket. Klubben bruker dyktige kursinstruktører og arrangerer flere kurs i løpet av året for barn/ungdom og voksne. Kursene er tilpasset de ulike nivåene fra nybegynnere til øvede. Vikingur arrangerer konkurranser, unghestutstilling, avlsvisning, rideturer med overnatting og medlemsmøter med aktuelle tema.


Vi ønsker alle islandshest-interesserte velkommen som medlem i Vikingur. Som medlem kan du delta i aktivitetene som Vikingur arrangerer. Du deltar i et sosialt fellesskap som er bygget omkring denne utfordrende, flotte, robuste, artige og fantastiske hesterasen. I tillegg får du tilsendt bladet Islandshest Forum fem ganger i året.Lov for Vikingur Vedtektene til klubben 

Styret i Vikingur 2022


.

styret@vikingur.no


Lene Wilhelmsen, leder
leder@vikingur.no
Tlf: 926 05 392

Maia Hov, Styremedlem.

Karin Prestøy Moen, styremedlem Web-ansvarlig: Truls Løkholm Bergli truls@vikingur.no