Om VIkingur


Om VikingurHensikten med denne nettsiden er først og fremst å gi medlemmene informasjon om islandshestklubben Vikingurs aktiviteter. Klubben er underlagt Norsk Islandshestforening (NIHF) og hører til i Troms fylke. Nettsiden skal være en informasjonskanal for medlemmene. I tillegg ønsker vi at nettsiden skal bidra til at flere melder seg inn i klubben.


På slutten av 1970-tallet kom de første islandshestene til Troms fylke. Etter den tid har både antall medlemmer og islandshester økt. I dag har Vikingur ca 100 hoved- og familiemedlemmer samt støttemedlemmer fordelt over hele fylket. Klubben bruker dyktige kursinstruktører og arrangerer flere kurs i løpet av året for barn/ungdom og voksne. Kursene er tilpasset de ulike nivåene fra nybegynnere til øvede. Vikingur arrangerer konkurranser, unghestutstilling, avlsvisning, rideturer med overnatting og medlemsmøter med aktuelle tema.


Vi ønsker alle islandshest-interesserte velkommen som medlem i Vikingur. Som medlem kan du delta i aktivitetene som Vikingur arrangerer. Du deltar i et sosialt fellesskap som er bygget omkring denne utfordrende, flotte, robuste, artige og fantastiske hesterasen. I tillegg får du tilsendt bladet Islandshest Forum fem ganger i året.Lov for Vikingur Vedtektene til klubben 

Styret i Vikingur 2022


.

styret@vikingur.no


Åse-Merete K. Johansen, leder
leder@vikingur.no
Tlf: 92 63 70 99


Marie Reinsos Andreasen, nest leder og leder av sportsutvalget.

Truls Løkholm Bergli, styremedlem og leder av utvalg for avl

Jon Sigurd Trandem, Styremedlem, leder barn, ungdom og fritid og kasserer

Ann-Mari Elstad Dagenborg, Styremedlem sekretær

Henriette Myrseth, styremedlem 


Gunilla Kristina Eriksen, vara styremedlem


Web-ansvarlig: Truls Løkholm Bergli truls@vikingur.no